?

Log in

No account? Create an account

December 2017

S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Tags

Powered by LiveJournal.com

Панированные молоки Северо-Американской осетрины с жареными яйцами

Pan fried North American Sturgeon Milt with eggs ( breakfast dish)


DSCN8550



Что нужно:






1. Берём молоки со свежей осетрины .Вот с такой рыбины как у меня тут : http://ilinsanya.livejournal.com/16599.html

2. 3 яйца

3. Мука (1/4 чашки)

4. Соль, чёрный перец и перец кайен ( на вкус )

5. 1/2 чашки сырого молока

5.Масло для жарки

7. Лимон, укроп








1. Взбиваем 1 яйцо, добавляем молоко, соль и перец и заливаем молоки. Оставляем что-бы настоялись в холодильнике несколько часов
2. "Обваливаем" молоки в муке
3. Обжариваем до полу-готовности на сильном огне.
4. Выбрасываем масло со сковородки и чистим сковородку салфеткой
5. Разогреваем новую порцию масла
6. Кладём полу-готовые молоки и заливаем остальными яйцами.
7. Как только готовы - сервируем с лимоном и укропом


Ingredients that we need

1. Milt from North American sturgeon. I have it here : http://ilinsanya.livejournal.com/16599.html

2. 3 eggs
3. ½ cup of whole milk
4. ¼ cup all-purpose flour
5. Salt, black pepper and a cayenne pepper
6. Vegetable oil for frying
7. Lemon wedges and dill



What to do
1. Make egg wash, add salt and pepper and pour over the MILT, leave in a refrigerator for few hrs
2. Coat the Milt pieces with all-purpose flour
3. Fry on high heat until half-done, but brown
4. Take it out of the frying pan, clean the pan from old oil
5. Put some oil in the pan and warm it up
6. Put the browned MILT in the pan with cracked 2 eggs, I prefer the eggs "Sunny side up"
7. Serve with lemon wedges and dill</div>







Comments